Dè chiropractor van het Ginneken!

Home » Dè chiropractor van het Ginneken!

Chiropractor Kris Cambie heeft twee praktijken. Een praktijk in Nijmegen en één in het Ginneken in Breda.

In 1997 heeft Kris in Leuven de opleiding motorisch revalidatie klinische therapie afgerond als licenciaat. In die tijd had hij zelf erg last van rugklachten. Een chiropractor heeft hem destijds erg goed geholpen en daardoor is zijn motivatie ontstaan om chiropractor te worden. Hij wilde, net als hem, mensen zo goed van hun (rug)klachten afhelpen. Zodoende is hij aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland gaan studeren, waar hij in 2001 zijn first degree voor chiropractor haalde.

De laatste jaren heeft hij zichzelf verder ontwikkeld op diverse gebieden van chiropractie. Hij volgt al meer dan 15 jaar opleidingen naast zijn werk. In zijn praktijken gebruikt hij een unieke combinatie van kennis en kijkt hij per persoon wat er nodig is om te kunnen herstellen.

Chiropractor Cambie is continu bezig met een zoektocht naar de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Om daarmee iedere patient zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en iedere klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

U bent bij ons in goede handen!