Chiropractie

Met zorgverzekeraars waar wij een contract mee hebben afgesloten gelden de overeengekomen tarieven (soms zelfs volledig vergoed), indien er geen contract is tussen behandelaar en verzekering gelden de volgende tarieven voor chiropractie:

Eerste consult: € 75,-
Vervolgbehandelingen: € 57,-

Voor een niet nagekomen consult dat niet 24 uur van tevoren wordt afgezegd brengen wij € 57,00 in rekening.

 

Wordt chiropractie vergoed?

Voor chiropractische behandelingen ontvangt u meestal een gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar. Voor een overzicht kun u kijken op: vergoedingen chiropractie. Alleen behandelingen door chiropractoren aangesloten bij beroepsvereniging NCA en ingeschreven bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) worden vergoed. Dat is het geval bij de chiropractoren van Chiropractie & Fysiotherapie. U kunt bij de chiropractor terecht zonder verwijzing van de huisarts.

 

 

Fysiotherapie

Met zorgverzekeraars waar wij een contract mee hebben afgesloten gelden de overeengekomen tarieven (wordt soms zelfs volledig vergoed), indien er geen contract is tussen behandelaar en verzekering gelden de volgende tarieven:

Eerste consult: € 43,-
Vervolgbehandelingen: € 29,70,-

Voor een niet nagekomen consult dat niet 24 uur van tevoren wordt afgezegd brengen wij het volledig consult bedrag in rekening.

Shockwave

Voor een shockwave behandeling betaald u €15,- eigen bijdrage bovenop de €29,70 die door uw verzekering vergoed worden.
Wordt fysiotherapie vergoed? 

Voor fysiotherapie ontvangt u meestal een gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar. Op diverse websites kunt u opzoeken of uw verzekering de kosten (geheel of gedeeltelijk) dekt. Een daarvan is defysiotherapeut.com. U kunt bij de fysiotherapeut terecht zonder verwijzing van de huisarts.