Uw 1e afspraak

Home » Uw 1e afspraak


Blijf niet langer rondlopen met uw klachten! Met slechts één telefoontje boekt u een afspraak bij onze rugspecialist. Hiervoor hoeft u niet eerst langs de huisarts of een verwijsbrief te hebben. Het is ook mogelijk het contactformulier op de website in te vullen. Één van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. (Vergeet daarom niet uw telefoonnummer in te vullen)

Wij hebben geen wachtlijst, dus in de meeste gevallen kunt u direct bij ons terecht. Vooruitlopend op uw eerste afspraak sturen wij u een digitale intake. Wij verzoeken u deze zo compleet mogelijk in te vullen en aan ons terug te sturen zodat de behandelaar deze gegevens voor de intake kan doornemen.

Wat neemt u mee?

  • Geldig legitimatiebewijs,
  • Brief of verwijzing van de huisarts indien u die heeft (is niet noodzakelijk),
  • Heeft u de beschikking over relevante röntgen foto’s, MRI’s, bloeduitslagen, medische verslagen,..etc. brengt u deze dan mee.

Uw hoeft zelf geen handdoek mee te nemen, hier zorgen wij voor. In sommige gevallen is het wel fijn als u makkelijk zittende kleding aan heeft.

Tijdens de eerste afspraak (intake), deze duurt ongeveer een half uur, zal er onderzoek gedaan worden naar uw klacht en heeft u de gelegenheid deze te bespreken met uw chiropractor. Deze zal u ook inlichting geven over de verdere gang van zaken. Samen zal er gekeken worden naar een behandelplan en deze zal vervolgens zo snel mogelijk worden ingezet.

Wij willen u vragen op tijd in de praktijk aanwezig te zijn, u kunt direct plaats nemen in de wachtkamer, u hoeft zich niet eerst te melden.