Referenties

Home » Referenties


September 02, 2016. Mevrouw van Veen (longarts) heeft de afgelopen weken een intensief behandeltraject doorlopen met de Cox® Techniek. Dagelijkse behandelingen gedurende een periode van 2 weken en vervolgens 3 maal per week. Nu worden de behandelingen langzaam afgebouwd. Mevrouw Van Veen:

Ik heb al lang last van pijnklachten in mijn onderrug. Een stijf, pijnlijk gevoel na een dag lopen en een slapend gevoel in benen en onderrug. Na onderzoek bleek er iets mis met een tussenwervelschijf. Ik moet werken aan het versterken van de spieren in romp, buik en billen. Daarnaast heeft mijn wervelkolom regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Soms is er een acute verergering van de klachten, er knoept dan iets in mijn rug en ik kan dan niets meer. Verschrikkelijke pijn, niet meer overeind kunnen komen, zelfs geen sokken en schoenen meer aan kunnen trekken. Gelukkig kon ik terecht bij Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen. Met 2 weken dagelijkse behandelingen van chiropractoren Kris en Ansonet was ik weer snel op de been. Met Cox® Techniek maken ze letterlijk ruimte in je rug, zo voelt dat in ieder geval.

Anita kampt al maanden met allerlei klachten, het ene medicijn boven op het andere, pijnstillers het werd allemaal steeds meer. Toen ze hier de praktijk binnen liep gaf ze direct aan dat dit voor haar echt de aller laatste poging was om van haar klachten af te komen. Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder in haar behandelingen met de Cox® Techniek en de glimlach op Anita haar gezicht spreekt boekdelen. Anita Hendriks – Tersluijsen

Ongeveer negen maanden geleden kreeg ik vreselijke pijn in mijn schouder, wat door mijn hele arm trok, de huisarts stuurde me snel door naar een orthopeed….Er werd een echo gemaakt; ontstoken pezen en een slijmbeursontsteking,…. dus spuit erin. Echter werd de pijn daarna zo hevig, dat ik alsnog werd doorgestuurd naar de neuroloog. Deze haalde er een revalidatie arts bij, mijn schouder werd toen getaped. Na een maand was ik een second opinion, een MRI en een spuit verder, nog steeds vreselijk pijn. Tramadol hielp niet meer, dus een combinatie van morfine en paracetamol. Ook hier werd ik niet veel beter van alleen de pijn was te houden. Ik was inmiddels zeven artsen verder met behoorlijk heftige medicijnen…maar voor mijn gevoel nog geen stap in de goede richting. Via via kreeg ik de mogelijkheid voor een gratis consult bij de chiropractor, ik heb deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen. Chiropractor Ansonet Neethling constateerde al snel een nek-hernia. De behandelingen waren heftig en emotioneel. Heb inmiddels aardig wat tranen en pijn met haar gedeeld. Maar wat in het begin tranen van de pijn en frustratie waren werden uiteindelijk tranen van verbazing en geluk, want na enkele behandelingen kreeg ik hoop, ik ging met kleine stapjes vooruit. Al snel heb ik alle medicijnen aan de kant gezet en inmiddels zijn we zover dat we de behandelingen langzaam aan het afbouwen zijn. Ik verbaas me nog altijd over het resultaat dat er behaald is al in de eerste maand, echt onvoorstelbaar. Ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar de chiropractor te gaan, ik ben er nog niet, maar mijn gevoel is goed. Bij deze wil ik Ansonet bedanken! (Ondanks de pijn, in het begin van de behandeling)  Het was voor een goed doel. Ik ben weer wie ik was!!  Ook Barbara en Nancy….bedankt, als ik er even doorheen zat waren jullie er voor me. Nogmaals, ik ben er nog niet, maar na een lange tijd ben ik nu op de juiste weg en hier ben ik erg blij mee!

Juni 22, 2016. John komt bij ons in de praktijk voor zijn rugklachten. Op de MRI is slijtage te zien op de tussenwervelschijf. ook heeft hij regelmatig blokkades. In zijn vrije tijd is hij nog erg actief, bowlen, fietsen, tennissen en hij is zelfs aan het trainen voor de vierdaagse. We zijn een paar weken geleden gestart met de Cox® Techniek. Dhr. J. Eichelsheim

Mijn ervaring is heel goed met de Cox® Techniek. Vooral na de eerste keer al. Meestal als ik opsta ‘s ochtends, voelt het niet zo lekker in mijn rug. Dat gaat in de loop van de dag wel weg. Maar na die behandeling de volgende ochtend stond ik op en dacht ik, nou,… ik ben nog nooit zo lekker opgestaan. Wat dat betreft is deze nieuwe techniek voor mij een uitkomst als het zo door blijft gaan.