Referenties

Home » Referenties


Juli, 2021. Mevr. van Hest

Enorm tevreden over het behandeltraject voor m’n herstel van een hersenschudding en Whiplash door een fietsongeluk. Kris luistert goed, is professioneel en geeft zeer specifieke behandelingen. Ik zou hem echt aan iedereen aanraden!

Juli, 2021. Dhr. van Grunsven

Kris is echt een vakman. Een paar jaar geleden was mijn rug helemaal verkrampt en heeft Kris dit verholpen. Soms komen klachten een beetje terug, Kris maakt dan direct tijd en helpt dan perfect. Onlangs heeft Kris nog mijn fietsweekend in de Franse Alpen gered. Het is niet alleen een topchiropractor, maar ook een heel fijn mens. Absoluut een aanrader!

Juni, 2021. Mevr. van Meggelen

Super blij met de behandeling van kris. Na lang veel klachten te hebben gehad, gaat het nu een heel stuk beter! Kris luistert goed naar de klachten, kijkt verder dan het voor de hand liggende en legt goed uit wat er aan de hand is en wat we gaan doen om het op te lossen. Ik ben heel erg blij dat ik begonnen ben met de behandeling en van de zeurende rug- en nekklachten af ben!

Juni, 2021. Dhr. Gubbels

Na vele jaren pijn in mijn rug voel ik nu al enorme verbeteringen door de behandeling van Kris. Hij is rustig, legt duidelijk uit waarom een ​​bepaalde behandeling plaatsvindt en wat het resultaat moet zijn. Hoewel mijn behandeling nog niet is afgelopen, twijfel ik er niet aan dat het resultaat nog positiever zal zijn dan ik nu al ervaar. Dankjewel Kris!!

Juni, 2020. Mevr. van Gils

Kris is een fijne behandelaar die verder kijkt dan het probleem waar je mee komt. Geeft ook nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid.Ernstige bekkeninstabiliteit bij mijn zwangerschap, waarbij ik ook nog hypermobiel ben. Hierbij een duidelijke uitleg gehad wat het precies inhoud en op advies van Kris mijn piercings uitgedaan. 

Na een aantal dagen/weken kreeg ik hier baat bij, waar een huisarts mij waarschijnlijk raar aan kijkt bij deze behandeling, kan ik het iedereen aanraden!

Mei, 2020. Mevr. Menting

Kris is een ontzettend kundige, professionele en doortastende chiropractor met heel veel kennis. Hij heeft oog voor het gehele plaatje en pluist het probleem tot op de bodem uit, waardoor het resultaat optimaal is. Hij steekt hier veel tijd en energie in.
Kris is open en eerlijk en geeft duidelijke, concrete en toepasbare adviezen. Ook geeft hij goede uitleg, waardoor het heel duidelijk is wat hij doet en waarom.
Zijn behandelingen zijn zeer effectief een zeer succesvol, een echte aanrader!

September  2016. Mevrouw Van Veen

Ik heb al lang last van pijnklachten in mijn onderrug. Een stijf, pijnlijk gevoel na een dag lopen en een slapend gevoel in benen en onderrug. Na onderzoek bleek er iets mis met een tussenwervelschijf. Ik moet werken aan het versterken van de spieren in romp, buik en billen. Daarnaast heeft mijn wervelkolom regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Soms is er een acute verergering van de klachten, er knoept dan iets in mijn rug en ik kan dan niets meer. Verschrikkelijke pijn, niet meer overeind kunnen komen, zelfs geen sokken en schoenen meer aan kunnen trekken. Gelukkig kon ik terecht bij Chiropractie & Fysiotherapie Breda. Met 2 weken dagelijkse behandelingen van chiropractoren Kris en Ansonet was ik weer snel op de been. Met Cox® Techniek maken ze letterlijk ruimte in je rug, zo voelt dat in ieder geval.

Juni 2016. Dhr. J. Eichelsheim

Mijn ervaring is heel goed met de Cox® Techniek. Vooral na de eerste keer al. Meestal als ik opsta ’s ochtends, voelt het niet zo lekker in mijn rug. Dat gaat in de loop van de dag wel weg. Maar na die behandeling de volgende ochtend stond ik op en dacht ik, nou,… ik ben nog nooit zo lekker opgestaan. Wat dat betreft is deze nieuwe techniek voor mij een uitkomst als het zo door blijft gaan.