Behandelingen

Home » Behandelingen


De behandeling

Wij zien dagelijks patiënten met de meest uiteenlopende klachten in onze praktijk. Van lage rugpijn, artrose, stenose, hernia tot en met nekpijn. Allemaal zeer vervelende klachten waar u het liefs zo snel mogelijk van af wilt…. Maar hoe? De chiropractor kan hier oplossing in bieden. In onze praktijk werken we onder andere met de unieke Cox® Techniek. Een behandeling met deze techniek zorgt voor een sneller herstel van de wervelkolom en haar bewegingen en helpt ook de pijn verminderen of zelfs verdwijnen.

Om goed en gezond te kunnen bewegen is een goede samenhang van beweeglijkheid, stabiliteit en balans van uw lichaam noodzakelijk in combinatie met een optimaal werkend neurologisch systeem. Uw wervelkolom vormt hiervan de basis. Deze visie sluit aan bij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van beweegzorg. Dit houdt in dat een uitgebreid bewegingsonderzoek de basis van een doelgerichte behandeling is bij chiropractie. Daarna kunnen onze chiropractoren met een grote keuze aan gewricht- en spiertechnieken, aangevuld met corrigerende oefeningen, diverse klachten met succes behandelen.

Bij chiropractie is de wervelkolom de indicator van uw gezondheid. De chiropractor richt zijn behandeling specifiek op dit belangrijke deel van uw lichaam. Alle zenuwimpulsen lopen via de wervelkolom vanuit de hersenen naar de rest van het lichaam. Bij een wervelblokkade raken één of meerdere zenuwen bekneld en worden impulsen niet meer goed doorgegeven. Dit resulteert in pijn in de wervelkolom, tintelingen in armen en benen, maag- en darmklachten en in het ergste geval, uitvalverschijnselen.

Wij helpen u graag van uw klachten af door middel van chiropractie. Twijfelt u over uw klacht of heeft u vragen over de chiropractische behandelingen neem dan gerust contact met ons op. Neem ook contact met ons op als u wilt weten welke behandeling het beste bij u past. We voorzien u graag van advies.

U bent bij ons in goede handen!

Aangesloten bij

Nederlandse Chiropractoren Associatie (www.chiropractie.nl),
Stichting Chiropractie Nederland (www.stichtingchiropractie.nl)