Kosten en vergoedingen

Home / Kosten en vergoedingen


Chiropractie Algemeen

Intake / 1e consult Chiropractie   € 75,00
Vervolg consult Chiropractie   € 65,00
Autocheck/Stoelfitting   € 75,00
Baby check-up   € 75,00

Chiropractie Neurologisch

Intake / 1e consult Functioneel Neurologisch onderzoek  € 150,00
Vervolg consult Neurologisch  €  85,00

Wij adviseren u voor een Neurologisch consult te kiezen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een whiplash, een hersenschudding, evenwichtsstoornissen, duizeligheid of ander letsel aan het hoofd. Indien u twijfelt voor welk type consult u moet kiezen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 076-3032816.

Vergoedingen

Het is verstandig om voor uw eerste behandeling bij ons in de praktijk te controleren hoe u verzekerd bent voor chiropractie, om niet voor verrassingen te komen staan. Dit kunt u vinden in de polisvoorwaarden. Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars.

Bij chiropractie is het voor ons helaas niet mogelijk rechtstreeks bij de zorgverzekeraar te declareren. Ook indien u voldoende verzekerd bent voor chiropractie dient u de behandeling bij ons direct af te rekenen. U ontvangt van ons de nota van per mail, die u kunt indienen bij uw zorgverzekering waar u een deel van terug krijgt.

Geen contante betalingen

Om veiligheidsredenen hebben wij geen contant geld in de praktijk. Wij willen u daarom ook vragen uw betalingen met PIN bij ons te voldoen. Wanneer dit om welke reden dan ook niet mogelijk is, overleg dan met ons voor een passende oplossing.